HOTELS IN GELDERLAND

Hotels in Gelderland boek uw kamer rechtstreeks bij de hoteliers zelf.

hotelsingelderland.nl

Holland Hotel Dreyeroord
Hotel dreyeroord Oosterbeek
 

Hotel Dreyeroord
Graaf van Rechterenweg 12
6861 BR Oosterbeek


Online boeken Hotel Dreyeroord

Online boeken Hotel Dreyeroord

Hotel Dreyeroord
is gelegen in een rustige villawijk vlak bij het bos en het dorpscentrum van Oosterbeek. Het is een gastvrij familiehotel waar het zowel voor de toeristische als zakelijke gast prima vertoeven is. De 26 kamers van het hotel zitten op de 1ste en 2de verdieping en zijn behalve met de trap ook met de lift te bereiken. De kamers zijn voorzien van een klein zitbad of douche en hebben ook een toilet, t.v., wekkerradio en een balkon bij de meesten. Hotel Dreyeroord wordt omringd door een mooie parktuin met vijver, zeer oude bomen en verschillende soorten rhododendrons en heeft ook nog een prachtig terras om dit allemaal vanuit je comfortabele stoel te bekijken.

Ook heeft Hotel Dreyeroord een gezellig restaurant waar 's ochtends het ontbijtbuffet is, 's middags de lunch en 's avonds gedineerd kan worden. Voor feesten, bruiloften en recepties is er ook nog een andere ruimte beschikbaar met een andere, speciale menukaart.

Voor de al eerder genoemde zakenreiziger is het hotel ook een prima locatie om de vergaderingen, conferenties en trainingen te houden in de verschillende zalen van Dreyeroord. Het hotel is zeer makkelijk te bereiken met met zowel de auto, als het openbaar vervoer. 

In de Tweede Wereldoorlog heeft het hotel de bijnaam 'White House' gekregen en ieder jaar komen er nog steeds veel veteranen en hun families logeren. De Airborne begraafplaats en het Airborne Museum zijn dan ook op loopafstand. Het NS station ligt op 150 meter van het hotel.

De specialiteiten zijn: rust, natuur en cultuur.

Enkele bezienswaardigheden nabij het hotel en zeer geschikt om de fietstocht heen te houden:
• Airborne Museum
• Burgers Zoo
• Gelderse Kastelen
• Hoge Veluwe
• Kröller Müller Museum
• Open Lucht Museum

| links |
InformationStart Internet Concepts B.V., The Netherlands