HOTELS IN GELDERLAND

Hotels in Gelderland boek uw kamer rechtstreeks bij de hoteliers zelf.

hotelsingelderland.nl

LANDGOED HOTEL GROOT WARNSBORN
Landgoed Hotel Groot Warnsborn
 

Landgoed Hotel Groot Warnsborn
Bakenbergseweg 277
6816 VP Arnhem


Online kamer(s) reserveren Hotel Groot Wansborn

Landgoed Groot Warnsborn is uniek gesitueerd aan de rand van de Veluwe op een steenworp afstand van het centrum van Arnhem, maar ook vlakbij het Kröller Müller Museum, Burgers' Zoo en diverse golf courts.

Dit luxueuze en zeer comfortabele vier sterren hotel met zijn 40 kamers, waarvan twee bruidsuites, en verschillende zalen, zeer geschikt voor bruiloften, feesten en zakelijke bijeenkomsten, is de ideale plek om in alle luxe, comfort en persoonlijke aandacht uit te rusten, verwend te worden en een zeer romantische vakantie te houden. Ook de natuur rondom Landgoed Hotel Groot Warnsborn is uniek en schitterend.

Tijdens uw verblijf hier kunt u genieten van de gerechten van het restaurant La Belle Source, geroemd in binnen- en buitenland (zie Lekker, Gault Millau en de Michelin gids). In de oude gewelvenkelders kunt u culinaire wijn - spijs workshops volgen, wijnproeverijen of gezellige dinners of feestjes houden.

Voor zakelijke bezoeken zijn de vergaderzalen van Hotel Groot Warnsborn de geschikte plek om zaken te doen en toch te genieten van de stijlvolle inrichting, comfort, faciliteiten en het prachtige uitzicht op het omringde natuurschoon. Alles is aanwezig, een eigen bar en alle audiovisuele (communicatie)middelen. Ook uw secretariële ondersteuning verzorgen zij graag. Alle zalen hebben een eigen privé terras en de twee boardrooms hebben een eigen privé balkon!

Mede namens al de medewerkers nodigen Lammert & Sjoukje de Vries u van harte uit voor een bezoek!

Online boeken Hotel Groot Wansborn

Landgoed Hotel Groot Warnsborn   Oranjerie Groot Wansborn

| links |
InformationStart Internet Concepts B.V., The Netherlands